zondag 13 juni 2010

Geneen eindelijk weer bij Oprah!Mijn heldin en guru Geneen Roth heeft een nieuw boek geschreven!!! Ze is bij Oprah Winfrey geweest! Mijn andere heldin en guru!  Women, Food, and God- Oprah.com3 opmerkingen:

 1. Hoi!

  Ik heb inmiddels twee boeken gelezen en ben ervan overtuigd dat dit DE MANIER is! Ik had nog nooit van Geneen gehoord, maar nu ben ik een 'convert'.
  Dank je wel!
  Groetjes
  Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou dit boek graag kado geven aan mijn moeder maar kan nergens de nederlandse vertaling vinden. Heeft iemand tips? Hoor zoveel goede geluiden over dit boek en ik wil haar zo graag helpen maar ze zoekt altijd uitwegen. Ben zo bang om haar te verliezen aan een hartaanval, suikerziekte en alle andere vreselijke dingen die haar kunnen overkomen door haar overgewicht. Als ik het voor haar zou kunnen doen dan had ik dat direct gedaan. Het is zo moeilijk om iemand zichzelf zo de vernieling in te zien helpen en niets te kunnen doen. Ze heeft zoveel potentie en zou zoveel meer uit haar leven kunnen halen maar ze zit alleen maar thuis in haar eentje te eten. Ben ten einde raad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Anoniem,

  Wat naar van je moeder... Weet jij wat de emotionele rede is can haar 'eten'?
  Helaas zijn Geneen's boeken nauwelijks vertaald in het NL. Ik geloof dat er maar een oude titel vertaald is en ik zal proberen te achterhalen welke dat is.
  Laat je moeder anders contact opnemen met 'Nooit Meer Op Dieet.' Check de link op deze site. Angele (van nooit meer op dieet) heeft ook een boek geschreven en gebruikt ook de methode van Geneen. Ook geeft ze cursussen. Volgens mij worden die zelfs vergoed door de verzekering!
  Ik ben zelf ook bezig om Geneen naar NL te krijgen. Ik hou je op de hoogte! Heel veel kracht en wijsheid gewenst...
  Als ik meer voor je kan doen, hoor ik het graag!

  Warme groet,
  Anousha

  BeantwoordenVerwijderen

Volgers